ERDEI NYÁRI TÁBOROK

ERDEI NYÁRI TÁBOROK

ERDEI NYÁRI TÁBOROK

NYÁRI TÁBOROK A SOPRONI-HEGYSÉG ERDEIBEN

A parkerdei programok évtizedes tapasztalatai alapján nyári táborok kerülnek megrendezésre az “Oktatással a természet oldalán” programsorozat szervezőinek,

az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont szakszemélyzetének és partnereinek lebonyolításában.

4A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. közjóléti tevékenységi és szolgáltatásai köre egy új elemmel gazdagabb. A soproni parkerdőben zajló több évtizedes múltra visszatekintő oktatás és a Károly-magaslati Ökoturisztikai Látogatóközpontban megvalósuló bemutató és ismeretterjesztés tevékenységünk mellett erdészeti erdei iskolai táborokat is szervez. A színvonalas családi programokhoz hasonlóan az erdei iskolai tábor célja az erdő, mint életközösség bemutatása, és azon túl a természetben töltött nyári szabadidő élményekben gazdag és hasznos eltöltése.

Tavalyi áron várjuk táborainkba a 7-13 éves gyerekek, régi ismerősök és új érdeklődők, jelentkezését. Testvérek esetén 10% kedvezményt biztosítunk a tábor teljes díjából. A jelentkezés az előleg befizetésével és a jelentkezési lap leadásával, legkésőbb a tábor időpontja előtt egy héttel, válik teljessé. Maximum 25 főre tervezett csoportok számára szakszerű felügyeletet és aktív programot biztosítunk. Az ár magában foglalja a programokat, az ebédet, a szakvezetéseket, a kézműves foglalkozásokat és a rengeteg életre szóló élményt.

A 2022-es táborok bázisa az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont lesz, amelynek kínálatával bővül a tábori lehetőségek és programok tárháza.

A 2022. évi táborok időpontjai:

1. turnus: Július 4-8. MEGTELT!

2. turnus: Július 11-15. MEGTELT!

3. turnus: Július 25-29. MEGTELT!

4. turnus: Augusztus 1-5. MEGTELT!

Az esetlegesen visszamondás miatt felszabaduló helyekkel kapcsolatban telefonon tudunk tájékoztatást nyújtani. Kérem előzetes megbeszélés nélkül jelentkezést ne küldjenek!

A tábor díja: 39 900 Ft / fő / turnus

Testvérkedvezmény -10%

Jelentkezés és kapcsolat: 

Dr. Takács Viktor erdei iskola vezető, takacs.viktor(kukac)taegrt.hu

06-30-162-7770, 06-99-506-821 (Erdő Háza)

 

 Jelentkezés dokumentumai (a+b+c):

a. A táborozás részletes feltételeit a Jelentkezési lap és Megállapodás melléklete tartalmazza.

b. További kitöltendő nyomtatványok: Adatkezelési nyilatkozat.

c. Egészségügyi igazolás.

A programokkal és a feltétetekkel kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk!

Pin It on Pinterest