ERDEI NYÁRI TÁBOROK

ERDEI NYÁRI TÁBOROK

ERDEI NYÁRI TÁBOROK

NYÁRI TÁBOROK A SOPRONI-HEGYSÉG ERDEIBEN

A parkerdei programok évtizedes tapasztalatai alapján nyári táborok kerülnek megrendezésre az „Oktatással a természet oldalán” programsorozat szervezőinek, az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont szakszemélyzetének és partnereinek lebonyolításában.

A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. közjóléti tevékenységi és szolgáltatásai köre egy új elemmel gazdagabb. A soproni parkerdőben zajló több évtizedes múltra visszatekintő oktatás és a Károly-magaslati Ökoturisztikai Látogatóközpontban megvalósuló bemutató és ismeretterjesztés tevékenységünk mellett erdészeti erdei iskolai táborokat is szervez. A színvonalas családi programokhoz hasonlóan az erdei iskolai tábor célja az erdő, mint életközösség bemutatása, és azon túl a természetben töltött nyári szabadidő élményekben gazdag és hasznos eltöltése.

Várjuk táborainkba a 7-14 éves gyerekek, régi ismerősök és új érdeklődők, jelentkezését. Testvérek esetén 10% kedvezményt biztosítunk a tábor teljes díjából. A jelentkezés az előleg befizetésével és a jelentkezési lap leadásával, legkésőbb a tábor időpontja előtt egy héttel, válik teljessé. Maximum 20-25 főre tervezett csoportok számára szakszerű felügyeletet és aktív programot biztosítunk. Az ár magában foglalja a programokat, a napközis tábor esetén az ebédet, az ottalvós táborban a napi három étkezést, a szakvezetéseket, a kézműves foglalkozásokat és a rengeteg életre szóló élményt.

A 2024-es táborok bázisa az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont lesz, amelynek kínálatával bővül a tábori lehetőségek és programok tárháza.

A 2024. évi táborok időpontjai:

1. turnus: Június 24 – 28. napközis (Erdő Háza)

2. turnus: Július 1 – 5. napközis (Erdő Háza)

3. turnus: Július 8 – 12. napközis (Erdő Háza)

4. turnus: Július 15 – 19. napközis (Erdő Háza)

5. turnus: Július 22 -26. napközis (Erdő Háza)

6. turnus: Július 29. – augusztus 2. ottalvós (Muck Turistaház)

Az esetlegesen visszamondás miatt felszabaduló helyekkel kapcsolatban telefonon tudunk tájékoztatást nyújtani. Kérem előzetes megbeszélés nélkül jelentkezést ne küldjenek!

A tábor díja:

napközis 43 900 Ft / fő / turnus

ottalvós 69 900 Ft / fő / turnus

Testvérkedvezmény -10%

Jelentkezés és kapcsolat: 

Dr. Takács Viktor erdei iskola vezető, takacs.viktor(kukac)taegrt.hu

06-30-162-7770, 06-99-506-821 (Erdő Háza pénztár)

 

Pin It on Pinterest