Kedvezményes tűzifavásárlási lehetőség

a Tanulmányi Erdőgazdaságnál

A Soproni Egyetemért Alapítvány tulajdonában lévő TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a működési területén kedvezményes áron kínálja a hengeres tűzifát.

A kedvezményes hengeres tűzifa egységes, maximált, forgalmi adót is tartalmazó ára tűzifa fajtánként:

  • Keménylombos: 30 000 Ft/erdei köbméter
  • Lágylombos: 19 000 Ft/erdei köbméter
  • Fenyő: 19 000 Ft/erdei köbméter

Néhány fontos tudnivaló a kedvezményes ár igénybevételi feltételeiről!

Háztartásonként maximum 10 erdei köbméter tűzifa vásárolható kedvezményes áron, de van lehetőség a maximális mennyiségnél kevesebb, illetve részletekben történő vásárlásra is.

A tűzifa szállításának díját az ár nem tartalmazza, az átvételi pontról a felhasználási helyre, azaz a háztartásokig történő szállításról, illetve a fa feldolgozásáról a vásárlónak kell gondoskodnia. Igény esetén a szállítás megszervezésben az erdészet munkatársai tudnak segíteni.

Kedvezményes áron a magyar lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek vásárolhatnak tűzifát a lakcímkártyájuk bemutatásával. A felhasználási hely az igénylő lakcímét igazoló lakcímkártyán feltüntetett, címadatokkal megjelölt hatályos tartózkodási hely, vagy ennek hiányában lakóhely.

A kedvezményes áron vásárolható 10 erdei köbméteres mennyiségbe beleszámít az állami erdőgazdaságoknál és a TAEG Zrt.-nél 2022. május 1. után vásárolt tűzifa mennyisége is.

A befizető helyeken lehet megrendelni a fát és befizetni az egységes, maximált árat. A kedvezményes áron vásárolt tűzifát a vásárlók kizárólag az erdőgazdaság által meghatározott helyen és módon vehetik át.

Befizetőhelyek:

o Síkvidéki Erdészet   9374 Iván Rákóczi sor 17.   Telefon: 0699/542-100

o Soproni Erdészet   9407 Sopron Tómalom sor 2.   Telefon: 0699/311-142

További információkért kérjük érdeklődjenek az Erdészetek fentebb megadott elérhetőségein!

Pin It on Pinterest