Különleges húsvéti programot hozott a télies időjárás az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontba. Az április 8-i „Húsvéti készülődés és kirakodás” program reggelén a Soproni-hegység fölé érkező felhőkből először csak hószállingózás, majd a délelőtti óráktól kezdődően tartós havazás alakult ki a Muck-on, fehérbe borítva a nagyszombati programnak helyet adó látogatóközpontot és a vadasparkot.

A húsvéti készülődés jegyében tervezett programelemek 10 órától kora délutánig bezárólag szinte maradéktalanul megvalósultak. A télies körülményekhez alkalmazkodva a tojáskereső tanösvény állomásai az udvari fedett szín alatt és a bemutatóteremben kaptak helyet. Az ügyességi játékokat és feladatokat teljesítő gyerekek csokitojást kaptak cserébe a maradéktalanul lepecsételt menetlevél leadásakor. A bemutatóteremben arcfestés és kézműves foglalkozás, a büfében és annak teraszán kézműves kirakodóvásár és különleges ételek, finomságok, játékok várták a látogatókat.

A váratlan időjárás ellenére az Erdő Házát választó vendégek és a kavalkádban részt vevő árusok, kézművesek és a szervezők számára is nagy élmény volt a havas húsvéti program. Az Erdő Háza csapata az elkövetkező programokra is sok szeretettel várja az érdeklődő látogatókat!

Erdő Háza

Pin It on Pinterest