17 ország közel 250 versenyzője mérettette meg magát az IFAA Terepíjász Európa-bajnokságon, melyet Ágfalván szerveztek meg. Az öt napon át tartó verseny eredményhirdetését vasárnap délelőtt tartották.

A versenyen különféle íjakkal és vesszőkkel – mért távokról – lőhetnek a versenyzők a különböző speciális, úgynevezett „Field” „Hunter” és „Animal” lőlapokra. A három kialakított versenypálya a soproni TAEG Zrt. erdős területén található, így a várható hőség nem fogja meggyötörni a versenyzőket. A sok nézőt vonzó verseny szombatig tart, a díjkiosztásra pedig vasárnap kerül sor. Forrás: SopronMédia

Rendkívüli eredményekkel zárult a IFAA Terepíjász Európa-bajnokság, és a visszajelzések alapján a versenyzőknek is különleges élményt nyújtott, hogy a Soproni Parkerdőben mérettethették meg magukat. – Nagyon kihívó, nehéz pályák voltak, és ezért a legjobb íjászok nagyon örültek, hogy ide tudtak jönni kipróbálni magukat. Rengeteg csúcs is született, több kategóriában osztottunk ki díjakat, kortól és íjtól függően – mondta el Vánky Sebastian, a Magyar Íjászszövetség elnöke.

Forrás: SopronMédia

Pin It on Pinterest