Idén már tizenhatodik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál, amelynek helyszínét és megrendezését Soponyán a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. biztosította. Ezen a jeles eseményen, a korábbi évekhez hasonlóan a TAEG Zrt. főzőcsapata is képviseltette, valamint megmérette magát. A több mint 50 főzőcsapat között különféle vadhús alapanyagok kerültek kisorsolásra, majd kiosztásra a rendezők által, amelyek közül a Soproni Erdészet dolgozóihoz kiváló minőségű szarvashús érkezett. Ebből a nemes alapanyagból egy jól bevált recept alapján káposztás vadétel készült, amelyet a zsűri mellett a nagyközönség is dicsért. Sajnos a szarvas kategória dobogós helyeiről, valamint a nagydíjról is lecsúsztunk, viszont főzőcsapatunk a tisztes helytállással idén is méltó módon képviselte cégünket a rendezvényen.

Pin It on Pinterest