„Soproni szervezetek és vállalkozások tevékenységeit is megismerhették a látogatók a Múzeumnegyedben csütörtökön. A Múzeumi Börze keretében a város kulturális életét gazdagító intézmények 2023/24-es tanévre szóló programajánlataiba is betekintést nyerhettek a résztvevők.

Hogy válik élménnyé a tanulás és az ismeretszerzés a gyerekek számára? – ehhez adott tippeket a Soproni Múzeum eseménye, a Kultúrpaletta. A kötetlen rendezvényen az érdeklődők megismerhették a város iskolán kívüli kulturális és szabadidős palettáját, valamint az óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztály számára ajánlott foglalkozásokat.

Idén már hatodik alkalommal rendeztük meg a múzeumpedagógiai börzét. A rendezvényen a soproni és környékbeli kulturális és turisztikai intézmények mellett számos egyesület és vállalkozás programjaiba nyerhettek betekintést az érdeklődők – mondta el a SopronMédia kérdésére dr. Németh Ildikó, a Soproni Múzeum közművelődési koordinátora.

A börzén többek között az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadaspark, az Esterházy Palota Erdészeti Múzeum, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút, a Soproni Egyetem, a Fertő-táj túra képviselői, valamint Kőrös Ildikó és Taschner Tamás idegenvezetők is részt vettek.”

Forrás: SopronMédia

Pin It on Pinterest