2023. október 7-én szombaton rendezték meg Göbös-majorban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Vadásznapot. A szervező OMVK vármegyei Területi Szervezete, az Országos Magyar Vadászai Védegylet és a vármegyei tagszervezeteik közös szervezésében megvalósuló színes program a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Göbös-major Ökoturisztikai Központ területén egész napos programmal várta a résztvevőket és érdeklődőket.

A TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. saját sátorában helyben készített babgulyással várta a rendezvényre kilátogató partnereit és dolgozóit. Az ellátásról ezúttal a TAEG Zrt. számos vadgasztronómiai megmérettetésen edződött Síkvidéki Erdészete gondoskodott, akik a rendezvény nyitásával felvették a „szolgálatot” és egész nap a vendégek kedvében jártak.

A vadásznap részeként megvalósított vármegyei trófeaszemlére a Soproni Erdészet hegyvidéki-, valamint a Síkvidéki Erdészet iváni- és röjtökmuzsaji területein terítékre került gímbika trófeákból is szemezgethettek a látogatók. A 2023. évi bőgésről részletesen a későbbiekben számolunk be.

A vadásznap nyitányaként tartott Hubertusz misét követően került sor a vármegyei kitüntetések átadására. Kóbor Géza a TAEG Zrt. Síkvidéki Erdészetének kerületvezető erdésze vehette át az OMVK Érdemérmét, a vadászokért és a vadászatért végzett kiemelkedő munkájának elismeréséért. Munkatársunk kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk!

Pin It on Pinterest