„A TAEG Zrt. ajándékcsomagokkal köszönte meg a Katasztrófavédelem egész éves munkáját

A TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. ajándékcsomagokkal köszönte meg a Katasztrófavédelem egész éves munkáját, valamint a közös partnerséget.

Dr. Sándor Gyula, a TAEG Zrt. vezérigazgatója elmondta, nagyon sok szállal kötődik egymáshoz a két cég, hiszen az erdei teendők közös munkát adnak a TAEG Zrt.-nek és a Katasztrófavédelemnek. Sokszor tájékoztatják együtt a látogatókat a tűzgyújtás szabályairól, valamint fakidőlés esetén és egyéb problémáknál is számíthatunk a Katasztrófavédelem segítségére. Az új épületek fejlesztései a közösséget és az erdőjárókat szolgálják, ezeknek az egyéb tűzrendészeti feladatait a Katasztrófavédelem látja el. Az ajándékcsomagokkal szerették volna megköszönni a Katasztrófavédelem egész éves munkáját.

Molnár Sándor, a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője kiemelte, a Katasztrófavédelem kezdetektől fogva együttműködik a TAEG Zrt.-vel. Az elmúlt években nagy erdőtűz nem keletkezett a területükön, a partnerség főleg a megelőzésnél jelentkezik, de sokszor dolgoznak együtt olyan kárelhárítási munkákban, amelyek az erdészeti vagy a hegyvidéki utakhoz kapcsolódnak.”

Forrás: SopronMédia

Pin It on Pinterest