Amikor a Mi Erdőnk 2024/2. számában megjelent az alábbi útikalauz, az írás bevezetőjével ellentétben, már munkába is állt az a bizonyos 33 fős omnibusz, amely új elehetőséget ad a Soproni Parkerdőbe érkező, az erdő csodáit felfedezni vágyú csoportok szállítására. A parkerdei omnibusz amellett, hogy csoportok számára bérelhető, a Soproni Parkerdő programjai alkalmával bárki számára igénybe vehető (tel.: +36 99 506 821, email: omnibusz(kukac)taegrt.hu).

„Amikor ez az írás született, még nem érkezett meg a leghűségesebb városba a Tanulmányi Erdőgazdaság új szállító alkalmatossága, azonban a képzeletünk szárnyán felpattanhatunk az omnibuszra.

Hamarosan már menetrend alapján és egyéni megrendelésre is zakatol a traktor vontatta eszköz a Soproni Parkerdőben, hogy bárki számára kényelmesen elérhetők legyenek az izgalmas programok.

Utazásunkat kezdjük a parkerdő határán található Lőver uszodától. Az impozáns épület parkolójából az erdő felé vesszük az irányt. A Récényi úton haladva lassan elhagyjuk a házakat, és az erdő ölel körül minket. Első állomásunknál, a Trianon Emlékparknál érdemes elidőzni egy kicsit, majd gyalogosan elindulni a Boszorkány meseösvényen…”

A teljes cikk a Mi Erdőnk online felületén olvasható (link).

Pin It on Pinterest