Ön is rendelkezhet adója 1-1 százalékával!

ADÓ 1 %

A Soproni Erdőkért Környezetkultúra Alapítvány 1999. évi alapítása óta kiemelt feladatainak tekinti a Sopron város erdeihez kötődő kulturális és természetvédelmi értékek megóvását, a természetben megvalósuló oktatást feladatok és környezetünk megismertetését célzó ismeretterjesztő tevékenységek támogatását.

A Soproni-táji bővelkedi kultúrtörténeti emlékekkel és természeti adottságai alapján kiválóan alkalmas sportolási és egészségmegőrzési tevékenységekre, amelyek értéke folyamatosan nő az erdőlátogatók körében. Az Alapítvány a parkerdei létesítmények, tanösvények, pihenő- és bemutatóhelyek kialakítása, fejlesztése az erdei szabadidős tevékenységek népszerűsítése során partnereivel együttműködve végzi munkáját.

Nagy hangsúlyt fektetünk a fiatal korosztályok természetszeretetének megőrzésére és az erre irányuló pedagógusi munka támogatására. Családi és jeles napokhoz kötődő programok keretében széles korosztályhoz eljut ez erdő tiszteletére, megbecsülésére irányuló, partnereinkkel közös, üzenetünk.

Az Erdők Hete országos rendezvénysorozat mellett együttműködünk a helyi és országos szakmai műhelyekkel csakúgy, mint a helyi civil szervezetekkel és önkéntesekkel, akiknek ezúttal is köszönjük odaadó támogatásukat.

Az ADÓ 1 %-os felajánlásokból befolyó támogatás hozzásegít közös céljaink megvalósulásához. Előre is köszönjük!

 

SZJA 1+1 % rendelkezés tájékoztató:

https://nav.gov.hu/ado/szja1_1

Pin It on Pinterest